Suomen Rakennussuojaus Oy tarjoaa asiakkailleen täyden palvelun valitun kohteen sääsuojaukseen. Pystymme pienenä yrityksenä tarjoamaan henkilökohtaista palvelua pientaloasiakkaille. Meidän kanssa on helppo asioida ja tiedät aina, mistä maksat.

Sääsuojauspalvelu

  1. Suunnittelemme kohteeseesi sopivan toteutuksen
  2. Varaamme kaluston valitsemallesi vuokra-ajalle
  3. Vastaamme sääsuojan asentamisesta, purkamisesta ja kuljetuksesta

Sääsuojaus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen pohjalta rakennuskohteen erityispiirteet huomioiden. Siksi selvitämme aina asiakkaan tarpeen ennen tarjouksen laatimista. Kun asiakkaan kanssa on selvitetty tarve, kohteen erityisvaatimukset ja aikataulu, laaditaan lopullinen tarjous.

Toimitamme ja asennamme asiakkaalle työkohteeseen alumiinisen kattorakenteen, joka asennetaan teräksisen moduulimitoitetun telinerungon varaan varustettuna katto- ja tarvittaessa seinäpeitteillä. Sääsuojan runkona olevat tukevat, kaiteelliset rakennustelineet, toimivat samalla työtelineinä ja turvalaitteena. Telineiden malli ja varustelu sovitetaan yksilöllisesti sopimaan kuhunkin rakennusprojektiin. Rakennuksen pinta-ala, korkeus ja muoto sekä ympäröivä maasto ratkaisevat sääsuojan koon ja toteutustavan. Kattorakenteen kiinteisiin kiskoihin vedettävät peitteet ovat jämäkkää PVC-peitettä. tarvittaessa seinäosioille tulevat peitteet ovat kestävää mutta kevyempää telinepeitettä. Hoidamme asennustyön niin, että sääsuoja on valmis varmasti sovittuun aikaan mennessä.

Hinta muodostuu kaluston vuokrasta, asennuksesta, purusta ja kuljetuksista. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat pääasiassa sääsuojan koko, varustelutaso, vuokra-aika sekä kuljetusmatkat. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme esimerkkihintoja eri tyyppisistä kohteista!

Ota yhteyttä

Toimintamalli

Olemme tutustuneet Suomen rakennusolosuhteisiin ja rakentajiin kolmella vuosikymmenellä. Tämä aika ja kokemus ovat muovanneet Suomen Rakennussuojaus Oy:stä sen, mikä se on tänä päivänä. Olemme tehokkaita, huolellisia, joustavia ja ripeitä. Toiminnassamme ei ole ylimääräisiä osia, jotka haittaisivat tehokkuutta ja aiheuttaisivat kuluja. Asentajamme ovat vuosia erityisesti sääsuojiin erikoistuneita kokeneita telineammattilaisia. Pulmatilanteessa tai kysymyksen tullessa vastaan saat myös varmasti aina kiinni oikean ihmisen ja ratkaisemme asian.

Haluamme tehdä sääsuojauksen asiakkaalle vaivattomaksi, laadukkaaksi ja kustannustehokkaaksi. Koska niin isolla kuin pienelläkin työmaalla aikataulut vaikuttavat kaikkiin toimijoihin, on meille myös kunnia-asia pysyä tavoiteaikataulussa.

Mainitsimmeko jo sanan turvallisuus? Putoaminen on yksi suurimmista riskeistä etenkin kattotöissä. Sääsuojamme mukana saat aina kaiteet ja työskentelytasot katto- ja räystästöitä varten. Myös kuivat sekä lumesta ja jäästä puhtaat työolosuhteet lisäävät työturvallisuutta. Sääsuoja on myös helppo valaista turvalliseksi. Valmiiksi jo ennen runkovaiheen aloittamista kootun sääsuojan alla työskenteleminen on turvallista, kuivaa ja tehokasta. Tämä johtaa merkittäviin säästöihin työajassa ja kustannuksissa, etenkin talvirakentamisessa.

Lue lisää: Miksi pientalon sääsuojaukseen kannattaa panostaa?